WDC VERVOERT ALLEEN WIJN
Stacks Image 3129
Voordat een klant kan genieten van een goed glas wijn, hebben heel wat mensen veel werk verzet. Onder anderen bij de wijnproducent en -importeur en ook bij Verhoeven WijnDC.
Verhoeven werkt voor wijnimporteurs en levert de wijnen in hun opdracht af bij particulieren, horeca en slijterijen. WijnDC onderscheidt zich van de standaard vervoerder. Het belangrijkste verschil in de distributie is dat wij geen gebruik maken van overslagpunten. De dozen worden dus niet steeds opnieuw op sorteerbanden geplaatst en verladen, wat bij ons de kans op breuk en vermissing tot vrijwel nihil terugbrengt.
Nog een voordeel: het is voor ons ook geen probleem om in de originele doos of kist af te leveren. Speciale verpakkingen aanschaffen en iedere fles overpakken is niet nodig. Met onze bestelbussen vervoeren wij alleen wijn, dit betekent dat er geen risico is dat andere bijgeladen producten direct of indirect schade aanrichten aan de wijnen. Een geruststellende gedachte voor onze klanten en hun cliëntèle.
Bij leveringen aan de horeca biedt WDC Verhoeven nog een pre: ons bedrijf werkt voor tientallen importeurs en kan door dit grote aanbod leveringen groeperen. De horecaondernemer of slijter krijgt zodoende niet meerdere keren per dag van verschillende wijnleveranciers een levering. Integendeel, wij leveren alle wijn netjes in één keer aan. Dat is ook nog eens minder belastend voor het milieu.
Ons systeem van vaste leverdagen zorgt voor duidelijkheid bij de klant. Aan de hand van een vast schema met afleverdagen kan eenvoudig worden bepaald op welke dag we leveren. Veel van onze relaties melden in hun communicatie met hun klanten dat ze met Verhoeven WijnDC samenwerken, om te benadrukken dat ook de logistiek in goede handen is. De ervaring heeft geleerd dat de geboden afleverfrequentie ruimschoots voldoet aan de wensen van de klant.
Wijn, professionaliteit, kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn voor ons de sleutelwoorden. Wij brengen dit iedere dag weer in de praktijk of het nu gaat om het verhuizen van een complete wijnkelder, het leveren van een doosje van zes flessen of een enkele fles.
Stacks Image 4889
Onze medewerkers zijn professionals als het gaat om het vervoeren en verladen van wijnen. Leveringen tot 180 flessen vinden in principe plaats met onze bestelbussen. Onze chauffeurs zijn ingesteld op de extra service die de distributie van kwaliteitswijnen vraagt. Dus even binnen zetten, in de garage, op de bovenste verdieping, een half uurtje voor levering bellen, het is allemaal geen probleem.
Al onze chauffeurs hebben de beschikking over moderne communicatiemiddelen en de juiste hulpmiddelen om veilig en efficiënt af te kunnen leveren. Met onze wendbare bestelbussen kunnen wij vrijwel altijd dicht bij het afleverpunt komen.
Retouren? Geen probleem, we hebben zelfs lege dozen bij ons om eventuele losse retourflessen in te verpakken.

Het zijn de mensen die het verschil maken bij Verhoeven WijnDC; het verschil tussen ’n transporteur en dé specialist op het gebied van wijnlogistiek. Niet alleen is Verhoeven WijnDC een bedrijf met een achtenswaardige historie op het gebied van wijndistributie, onze medewerkers hebben veel ervaring in het werken met mooie wijnen.
Stacks Image 1500

Ad van Trier

"Door eigen distributienetwerk optimale zorg voor wijnen".
VERHOEVEN WIJNDC
Verhoeven WijnDC in Tilburg is dé logistieke specialist voor de distributie van wijnen. Onze klanten - wijnimporteurs en -handelaren - weten als geen ander dat Verhoeven een all-in-one logistieke dienstverlener is.
SLEUTELWOORDEN
Wijn kwaliteit betrouwbaarheid logistieke partner fijnmazige distributie AGP bezorgen consument hoogwaardige service expediteur flexibel vertrouwd vervoeren

Wijn + transport = Verhoeven WijnDC

ZO BEREIKT U ONS
Stacks Image 2439
Kantoor: Bruijellestraat 8, 5048 AE Tilburg. Postadres: Postbus 4041, 5004 JA Tilburg. Telefoon: 013-5942430. Fax: 013-5942436. E-mail: info@wijndc.nl
© Verhoeven WDC BV Tilburg Stuur WDC een e-mail