Proeflokaal van WDC

Maak kennis met de nieuwste service van Verhoeven WijnDC: een proeflokaal exclusief te huur voor onze relaties!

WDC Verhoeven heeft een eigen proeflokaal

Vanaf 1 november is op de eerste verdieping van ons pand een proeflokaal klaar voor gebruik. We zijn hiermee gestart omdat we steeds weer het signaal ontvingen van een aantal van onze klanten dat zij behoefte hebben aan een neutrale representatieve ruimte voor het organiseren van proeverijen en om klanten en leveranciers op een passende wijze te ontvangen. Aan die wens hebben wij gehoor gegeven.
Voor ons is het uitgangspunt bij het opzetten van het proeflokaal geweest, dat u als klant louter gewapend met uw expertise het lokaal binnen moet kunnen stappen en dat alle andere zaken uit handen genomen worden, zodat u zich steeds kunt concentreren op uw gasten.
Wij hebben twee ruimtes van in totaal 80 m² - geschikt voor maximaal veertig personen - passend voor u ingericht. De twee ruimtes maken het eenvoudig om een proeverij bijvoorbeeld naar wijnland te splitsen, maar de kleinere ruimte is ook uitermate geschikt voor het plaatsen van een (hapjes)buffet.
Wij bieden u graag de gelegenheid om persoonlijk een kijkje te komen nemen. Hiervoor bent u in de maand november ieder maandag vanaf 14.00 uur van harte welkom. Mocht u dit niet passen, bel of e-mail dan voor het maken van een afspraak.
© Verhoeven WDC BV Tilburg Stuur WDC een e-mail