WDC in Maastricht

Verhoeven WijnDC is voortaan ook in Maastricht gevestigd. Als zelfstandige vestiging onder de naam Verhoeven WDC Maastricht wordt vanuit de locatie Withuisveld 15 een compleet pakket aan logistieke diensten geboden, voornamelijk gericht op de wijnbranche. Verhoeven WDC Maastricht versterkt de distributiemogelijkheden van de vestiging in Tilburg en richt zich verder met name op wijnimporteurs en -handelaren in Zuid-Limburg.
Het pand Withuisveld 15 is met 2.400 vierkante meter loodsruimte zeer geschikt voor op- en overslag. Het is goed geïsoleerd en heeft een dockboard om te laden en te lossen.

Onze gegevens in Maastricht:
Verhoeven WDC Maastricht
Withuisveld 15
6226 NV Maastricht
043-3118911
mobiel: 06-54129547
info.mt@wijndc.nl

edge

Nieuw logo

Verhoeven WijnDistributieCentrum heeft een nieuw eigentijds logo laten maken. Dat gaat u de komende tijd steeds meer terug zien in onze communicatie.

image

Steeds meer webwinkels

Het aantal webwinkels is de laatste jaren explosief gegroeid. Miljarden euro’s gaan er om in de digitale verkoop. Ook de wijnbranche groeit met die trend mee en dus doet Verhoeven WijnDC dat ook. We mogen steeds meer webwinkels tot onze klanten rekenen. Ook hen kunnen wij een hoogwaardig en flexibel pakket aan diensten aanbieden.

Wederom Skal audit

Verhoeven WijnDC heeft de jaarlijkse Skal-audit gehad. Dat heeft ertoe geleid dat het Bio-certificaat is verlengd, tot midden volgend jaar.

Honderd procent elektrisch

edge
Verhoeven WijnDC doet mee aan een proefproject van onder meer Nissan en gemeente Tilburg. Ons bedrijf krijgt samen met 29 andere ondernemingen zes maanden de beschikking over een honderd procent elektrische auto - de e-NV200 - om zo te ondervinden welke voor- en nadelen zo’n milieuvriendelijker vervoermiddel voor de transportsector heeft. We dragen graag een steentje bij aan innovatie in onze bedrijfstak, zeker als dat het milieu ten goede komen.

Privé-opslag van wijn

edge
Private Wine Storage is a Verhoeven WDC initiative. The Verhoeven company was founded at the end of the nineteenth century and is involved in the storage and transport of wines ever since. Verhoeven offers a wide scale of logistic services to a large number of Dutch wine-traders and -importers. As a part of the service package Verhoeven also stores premium wines for private wine-lovers and collectors in a special, separated part of it's warehouse where all premium wines are properly kept. Verhoeven WDC offers their Private Wine Storage customers online inventory-management to be able to survey their collection on the web. Our experienced personnel has all the tools needed to handle your wines with care and in a professional way. Verhoeven can ship wines all over the world using its own distribution network that operates exclusively for the transport of premium wines, or in partnership with carefully selected and well instructed premium carriers.


Private Wine Storage, WineDistributionCenter Verhoeven, Bruijellestraat 8, 5048AE Tilburg, 0031-135942430, info@wijndc.nl

Skal audit

Verhoeven WijnDC is sinds vandaag gecertificeerd voor het vervoer en de opslag van biologische wijnen. De controle is voor de Raad voor Certificering verricht door Skal Biocontrole uit Zwolle.
edge

Proeflokaal van WDC

Maak kennis met de nieuwste service van Verhoeven WijnDC: een proeflokaal exclusief te huur voor onze relaties!

WDC Verhoeven heeft een eigen proeflokaal

Vanaf 1 november is op de eerste verdieping van ons pand een proeflokaal klaar voor gebruik. We zijn hiermee gestart omdat we steeds weer het signaal ontvingen van een aantal van onze klanten dat zij behoefte hebben aan een neutrale representatieve ruimte voor het organiseren van proeverijen en om klanten en leveranciers op een passende wijze te ontvangen. Aan die wens hebben wij gehoor gegeven.
Voor ons is het uitgangspunt bij het opzetten van het proeflokaal geweest, dat u als klant louter gewapend met uw expertise het lokaal binnen moet kunnen stappen en dat alle andere zaken uit handen genomen worden, zodat u zich steeds kunt concentreren op uw gasten.
Wij hebben twee ruimtes van in totaal 80 m² - geschikt voor maximaal veertig personen - passend voor u ingericht. De twee ruimtes maken het eenvoudig om een proeverij bijvoorbeeld naar wijnland te splitsen, maar de kleinere ruimte is ook uitermate geschikt voor het plaatsen van een (hapjes)buffet.
Wij bieden u graag de gelegenheid om persoonlijk een kijkje te komen nemen. Hiervoor bent u in de maand november ieder maandag vanaf 14.00 uur van harte welkom. Mocht u dit niet passen, bel of e-mail dan voor het maken van een afspraak.
© Verhoeven WDC BV Tilburg Stuur WDC een e-mail