Skal Bio Controle

Verhoeven WDC heeft zich ook dit jaar weer bewezen voor de deskundigen van Skal Bio Controle en daarom het Bio Certificaat verkregen. Verhoeven WDC blijft dus gewoon gecertificeerd voor het vervoer en de opslag van biologische wijnen.

Schermafbeelding 2018-05-08 om 21.57.23

Jaarlijkse verlenging Bio Certificaat

Verhoeven WDC heeft zich weer bewezen voor de deskundigen van Skal Bio Controle en daarom het Bio Certificaat verkregen. Verhoeven WDC blijft dus gecertificeerd voor het vervoer en de opslag van biologische wijnen.Schermafbeelding 2017-02-01 om 22.31.37

Weer verlenging Bio Certificaat

Verhoeven WijnDC heeft onlangs de jaarlijkse Skal-audit gehad. En opnieuw is gebleken dat WDC zijn zaakjes goed op orde heeft waarna het Bio-certificaat is verlengd.

edge

WDC in Maastricht

Verhoeven WijnDC is voortaan ook in Maastricht gevestigd. Als zelfstandige vestiging onder de naam Verhoeven WDC Maastricht wordt vanuit de locatie Withuisveld 15 een compleet pakket aan logistieke diensten geboden, voornamelijk gericht op de wijnbranche. Verhoeven WDC Maastricht versterkt de distributiemogelijkheden van de vestiging in Tilburg en richt zich verder met name op wijnimporteurs en -handelaren in Zuid-Limburg.
Het pand Withuisveld 15 is met 2.400 vierkante meter loodsruimte zeer geschikt voor op- en overslag. Het is goed geïsoleerd en heeft een dockboard om te laden en te lossen.

Onze gegevens in Maastricht:
Verhoeven WDC Maastricht
Withuisveld 15
6226 NV Maastricht
043-3118911
mobiel: 06-54129547
info.mt@wijndc.nl

edge

Nieuw logo

Verhoeven WijnDistributieCentrum heeft een nieuw eigentijds logo laten maken. Dat gaat u de komende tijd steeds meer terug zien in onze communicatie.

image
© Verhoeven WDC BV Tilburg Stuur WDC een e-mail